fb_pixel

Fiecare proiect pas cu pas

Fii propriul tău producător de energie

Soluțiile noastre

Soluțiile noastre

Echipa noastră oferă o gamă completă de servicii pentru a vă ghida în tranziția către energie regenerabilă. De la consultanță specializată la mentenanță, service și montaj suntem aici pentru fiecare etapă a procesului. Noi nu doar producem energie verde, ci și ne implicăm în integrarea acesteia în diverse echipamente și tehnologii, contribuind la stocarea și utilizarea eficientă a energiei în interiorul unității dumneavoastră. Împreună, construim un viitor mai sustenabil.
SERVICII
Fonduri pentru fiecare proiect

Fonduri pentru fiecare proiect

Programele noastre de finanțare reprezintă o oportunitate esențială pentru dumneavoastră să obțineți fonduri și să faceți tranziția către energie regenerabilă mai accesibilă. Programul CASA VERDE AFM, AFIR și POR oferă resurse financiare și sprijin pentru proiectele dumneavoastră de energie verde. Suntem aici pentru a vă ghida în procesul de accesare și implementare a acestor programe, transformând viziunea dumneavoastră în realitate durabilă.
PROGRAME DE FINANȚARE
Pentru orice informație suntem aici

Pentru orice informație suntem aici

Vă invităm să ne contactați pentru orice întrebare sau solicitare. Vă vom ghida pas cu pas pentru a face tranziția mai ușor către energia regenerabilă. Ne puteți găsi la adresa Str. Albă 2 sau pe Str. Ecaterina Teodoriu, Nr. 44, Brașov, iar pentru comunicare directă, sunați-ne la numărul de telefon 0751247247 sau trimiteți-ne un e-mail la office@solar-point.ro. Suntem pregătiți să vă oferim consultanță de specialitate și să vă susținem în proiectele dumneavoastră.
CONTACT

SOLUȚII REZIDENȚIALE

SOLUȚII COMERCIALE