fb_pixel

Susține căutarea ultimelor tehnologii/soluții

Pentru un viitor fără limite energetice

Oferim soluții inovatoare și durabile pentru clienții noștri, acoperind atât sectorul rezidențial, cât și cel industrial. Cu experiență și pasiune, transformăm lumina soarelui în energie verde și să contribuim la un viitor mai curat.

De la soare la energie

Conectați-vă la viitor! Transformăm soarele în soluții!

Ce oferim?

Gamă largă de echipamente

De la sisteme fotovoltaice industriale și rezidențiale, la pompe de căldură, eoliene, aer condiționat și multe altele, furnizăm o diversitate de echipamente pentru ca fiecare proiect să fie atins cu succes.

Programe de finanțare

Accesare fonduri

Cu Casa Verde, poți accesa fonduri pentru proiecte rezidențiale de energie regenerabilă, în timp ce AFIR susține proiecte agricole. POR oferă resurse pentru dezvoltarea regională, incluzând soluții de energie sustenabilă.

Cum a început povestea Solar Point

2017

Înființată în 2017, Solar Point a luat naștere din pasiunea și experiența domnului Romulus Berdei în automatizări și instalații electrice industriale, evoluând rapid într-un brand dedicat energiei regenerabile.

Servicii complexe

Tot ce ai nevoie într-un singur loc

Echipa noastră de experți oferă servicii complete, de la consultanță și proiectare la instalare și mentenanță precum și altele, contribuind la crearea unui viitor energetic durabil și accesibil.

Energie verde, solutii durabile

De la proiect la realitate

Echipa noastră dedicată și pasionată este forța motorului Solar Point, fără de care nu am fi atins succesul de astăzi.

500 +

Clienți mulțumiți

20 +

Ani experiență

900 +

Gamă produse

2 +

Garanție asigurată