fb_pixel

10

Politica de Viitor

Un viitor mai verde

Viziunea noastră pentru un viitor sustenabil

Politica noastră de viitor reflectă angajamentul nostru continuu față de mediu. Ne ghidăm în conformitate cu obiectivele noastre stabilite pe termen scurt, mediu și lung, pentru a modela un viitor sustenabil și eficient energetic.Orientați către inovație, sustenabilitate și performanță, ne propunem să influențăm pozitiv direcția în care evoluează industria energiei regenerabile și să contribuim activ la modelarea unui viitor mai verde. Cu viziunea ancorată în soluții avansate și responsabile, ne asigurăm că fiecare acțiune întreprinsă contribuie la un impact pozitiv asupra mediului și comunităților înconjurătoare.

Fii propriul tău producător de energie

Obiective termen scurt (1-3 ani)

Pe termen scurt, vizele noastre se concentrează pe furnizarea și implementarea soluțiilor inovatoare, precum sistemele fotovoltaice integrate și utilizarea eficientă a pompelor de căldură.

1. Implementarea sistemelor sotovoltaice

Furnizarea soluțiilor fotovoltaice, inclusiv sisteme de stocare a energiei și monitorizare de consum, precum și folosirea energiei pentru nevoile proprii.

2. Promovarea utilizării pompe de căldură

Campanii și programe de facilitare pentru a promova utilizarea pompelor de căldură în locuințe alimentate din surse regenerabile proprii.
img-41.jpg

3. Sisteme fotovoltaice pentru IMM

Facilitarea opțiuni de leasing și finanțare avantajoase dar și support continuu pentru accesarea și implementarea de fonduri europene.

4. Parteneriate cu companii de construcții

Stabilirea de parteneriate cu companii de construcții pentru a integra soluții regenerabile în proiectele noi de dezvoltare imobiliară.