fb_pixel

Fiecare proiect gestionat cu precizie

Echipamentele Solar Point

Cu o gamă completă de echipamente, fie că este vorba despre nacele pe autoșasiu, scări lift de 21 de metri, avem toate resursele necesare pentru a gestiona proiectele noastre cu precizie și competență.

Nacela pe autosasiu

Nacelă pe autoșasiu

Nacelă pe autoșasiu reprezintă un dispozitiv versatil utilizat pentru accesul și efectuarea de lucrări la înălțime. Cu o platformă montată pe un șasiu de autovehicul, aceasta oferă soluții eficiente pentru proiecte care implică lucrul la înălțimi variabile. Echipată cu tehnologii avansate de control și sisteme de siguranță, nacela pe autoșasiu este esențială mai ales pentru industria energiei regenerabile pentru amplasarea echipamentelor necesare . 

Scara tip lift

Scară Lift 21 m

Scară Lift de 21 de metri reprezintă un echipament esențial în domeniul instalării sistemelor fotovoltaice, asigurând accesul la înălțimi considerabile într-un mod sigur și eficient. Cu capacitatea sa de a susține operatori și echipamente, scara lift facilitează instalarea panourilor solare pe structurile complexe ale clădirilor sau pe terenuri dificil accesibile. Având în vedere înălțimea sa generoasă, scara lift permite instalatorilor să atingă locații înalte.

Ford Transit

Ford Transit

Ford Transit reprezintă un partener de încredere în industria instalării sistemelor fotovoltaice, oferind versatilitate și eficiență în transportul echipamentelor și materialelor necesare instalării sistemelor fotovoltaice. Având capacitatea de a transporta cu ușurință panouri solare, scule, echipamente și materiale, Ford Transit contribuie la optimizarea logistică a proiectelor fotovoltaice. Acest vehicul este esențial pentru echipele de instalare, permițându-le să ajungă rapid în locații.

Scule_ Miliwauke, Hilti, Phoenix Contact

Scule: Milwauke, Hilti, Phoenix Contact

Solar Point investește în parteneriate solide. Sculele precum cele de la Milwauke, Hilti și Phoenix Contact sunt alese pentru a asigura precizie și eficiență. Cu o gamă variată de scule electrice și accesorii, Milwaukee oferă performanță. Hilti furnizează echipamente de înaltă calitate pentru fixarea și instalarea sistemelor solare. Phoenix Contact este cunoscut pentru soluții de conectare și automatizare. 

Echipamente de protectie de lucru la înălțime

Echipamente de protectie de lucru la înălțime

Echipamentele noastre de protecție de lucru la înălțime, reprezintă un element important al angajamentului nostru față de siguranță. Incluzând hamuri, corzi, carabine, mijloace de legătură, centuri de poziționare, căști de protecție, îmbrăcăminte de lucru și multe altele, aceste echipamente sunt selectate pentru a asigura un mediu de lucru sigur și securizat în proiectele noastre la înălțime. 

Echipamente de măsură și analizatoare energetice

Echipamente de măsură și analizatoare energetice

Echipamentele noastre de măsură și analizoare energetice, provenite de la producători de renume precum Fluke și Chauvin Arounx, reprezintă coloana vertebrală a abordării noastre tehnologice. Aceste dispozitive permit monitorizarea și analiza eficientă a consumului de energie, contribuind la optimizarea sistemelor noastre fotovoltaice și la furnizarea de soluții energetice pentru clienții noștri.