fb_pixel
Solar Point

Solar Point, cine suntem?

Fondată în 2017 de către domnul Romulus Berdei, Solar Point s-a impus ca un actor de referință în sectorul energiei regenerabile. Expert în automatizări și instalații electrice industriale, domnul Berdei a canalizat cunoștințele sale specializate pentru a aduce inovație într-un mediu în continuă schimbare.  

Cu experiență bogată în domeniul sistemelor fotovoltaice, domnul Romulus Berdei este forța motrice din spatele Solar Point. Viziunea sa strategică și abordarea detaliată au stat la baza dezvoltării noastre constante.

Misiunea Solar Point

La Solar Point, misiunea noastră se bazează pe furnizarea de servicii – suntem dedicați să oferim soluții de înaltă calitate. Cu un accent deosebit pe consultanța tehnică, proiectare și instalare profesională, ne concentrăm pe fiecare detaliu tehnic pentru a asigura performanță și fiabilitate în proiectele noastre.

La Solar Point, credem că energia regenerabilă este cheia viitorului nostru. Fiecare proiect pe care îl abordăm este o oportunitate de a contribui la schimbarea climatică și de a aduce beneficii durabile societății.

Beneficiile Solar Point

Avem grijă ca fiecare client să se bucure de beneficiile și competențele tehnice în care am investit, cum ar fi:

  • Proiectare și execuție Sisteme Fotovoltaice: Specializați în proiectarea și implementarea sistemelor fotovoltaice la nivel industrial și rezidențial, abordăm fiecare proiect cu o viziune tehnică avansată.
  • Instalatori autorizați AFM: Echipa noastră de instalatori este certificată și instruită să implementeze soluții conforme cu cele mai exigente standarde tehnice.
  • Testare și pus în funcțiune: Oferim nu doar instalare, ci și testare riguroasă și punere în funcțiune pentru a asigura funcționarea optimă a fiecărui sistem.
  • Service și mentenanță tehnică: Suntem angajați să oferim nu doar soluții, ci și servicii tehnice continue pentru a menține performanța la nivelul optim.

La Solar Point, inovarea, excelența, orientarea către nevoile clientului, sunt doar o parte din valorile ce stau la baza fiecărui aspect al activității noastre. Solar Point nu este doar un furnizor de energie regenerabilă; suntem arhitecții viitorului energetic. Cu fiecare proiect, aducem schimbarea și transformăm soarele într-o sursă de energie durabilă și accesibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Câmpul este obligatoriu.

Câmpul este obligatoriu.