fb_pixel
Solar Point

Despre sistemul monofazat cu backup Huawei 5kw panouri 5kw/h

În era tehnologiei solare în continuă evoluție, Huawei iese în evidență cu un sistem monofazat de excepție, integrând backup-ul într-un sistem on-grid, îndeplinind standardele celor mai avansate soluții energetice. Vom explora caracteristicile inovatoare ale acestui sistem, de la invertorul puternic la tehnologia bateriei LiFePO4, dezvăluind cum aceste elemente contribuie la transformarea casei tale într-o sursă autonomă și eficientă de energie.

Sistemul monofazat reprezintă un pas înainte în materie de simplificare și eficiență. Cu capacitatea de a integra sistemul pe un singur fazor, se reduce complexitatea instalării și se optimizează producția de energie. Această tehnologie inovatoare este adaptată cerințelor actuale de eficiență energetică și se aliniază perfect nevoilor gospodăriilor moderne.

Sistem cu Backup (Hibrid):

Un aspect remarcabil al sistemului Huawei este capacitatea sa de a funcționa atât on-grid, cât și cu backup. Această abordare hibridă asigură o autonomie sporită în caz de întrerupere a alimentării cu energie electrică, oferind proprietarilor posibilitatea de a beneficia de continuitate în furnizarea energiei chiar și în condiții adverse.

Invertor Puternic SUN2000-5KTL-L1:

Cu o putere de 5kW, invertorul Huawei SUN2000-5KTL-L1 reprezintă inima sistemului. Performanța sa ridicată și tehnologia de vârf garantează maximizarea captării și conversiei energiei solare. Designul său compact și ușurința în utilizare fac din acest invertor un element central în transformarea casei tale într-o sursă durabilă de energie.

Flexibilitate:

Cu o previzualizare estimativă de 10 panouri, sistemul Huawei demonstrează că nu este doar puternic, ci și scalabil. Această flexibilitate permite proprietarilor să adapteze sistemul la dimensiunile și necesitățile specifice ale casei lor, garantând o maximizare a eficienței energetice.

Bateria LiFePO4 Huawei – LUNA2000:

Piesa centrală a backup-ului sistemului este bateria LiFePO4 Huawei – LUNA2000. Cu o capacitate de stocare de 5kWh, această baterie este proiectată pentru a furniza energie suplimentară în timpul întreruperilor de alimentare. Durabilitatea și performanța sa sunt susținute de tehnologia LiFePO4, asigurând o soluție de stocare a energiei eficientă și fiabilă.

Beneficiile sistemului monofozat: 

Eficiență energetică și economii semnificative:

Sistemul monofazat cu backup Huawei reprezintă nu doar o inovație tehnologică, ci și o investiție în eficiență energetică pe termen lung. Proprietarii beneficiază de o reducere semnificativă a facturilor de energie, datorită capacității sistemului de a genera, stoca și gestiona eficient energia solară.

Autonomie energetică în situații critice:

Funcționând în mod hibrid, sistemul asigură autonomie energetică chiar și în situații critice. 

Scalabilitate și flexibilitate:

Sistemul este proiectat să fie flexibil și scalabil, putând fi adaptat la nevoile specifice ale fiecărei gospodării. 

Sistemul monofazat cu backup Huawei de 5kW nu este doar un simplu sistem solar, ci o evoluție către o casă inteligentă, sustenabilă și independentă energetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Câmpul este obligatoriu.

Câmpul este obligatoriu.